Wij zijn verhuisd!

Per 6 augustus is de praktijk gevestigd in Paramedisch Centrum de Brug in Lochem. Bent u patiënt? Dan ontvangt u van ons per e-mail een adreswijziging .

Ons nieuwe adres is:

OSTEOPATHIE  LOCHEM
Paramedisch Centrum de Brug

Leichelweg 4
7241 CV Lochem
Tel. 0573 25 33 16

De praktijk is te bereiken via de zij-ingang van het gebouw, op de lange zijde. U vindt ons op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Voor een uitgebreide routebeschrijving klikt u hier.

 

Vakantie Geert Achterkamp

Vanwege vakantie is Geert Achterkamp afwezig van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 6 september.

 

Afspraak maken

  • Online:  u kunt zelf uw afspraak inplannen in de online agenda
  • Telefonisch: u krijgt een telefonist(e) van telefoondienst Telecount aan de telefoon via wie u een afspraak kunt maken. Zij kunnen geen vakinhoudelijke vragen beantwoorden.
  • Specifieke vragen: Heeft u specifieke inhoudelijke vragen, wilt u meer gedetailleerde informatie of wilt u persoonlijk met Geert Achterkamp of Mayk Egbers overleggen, geeft u dit dan aan bij de telefoniste. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@osteopathie-lochem.nl met het verzoek u te bellen.

 

Eigen risico osteopathie

Een osteopatische behandeling is niet verzekerd in de basisverzekering en wordt daarom niet verrekend met het wettelijk eigen risico (€ 385,- in 2019).

 

Verzekering

Op de Zorgverzekeringwijzer staan de vergoedingen osteopathie voor 2019 van alle verzekeringen vermeld. Hier kunt u beoordelen of uw aanvullende verzekering voldoet.

 

Privacystatement

Lees hier meer over ons AVG Privacybeleid.