LOCKDOWN

De overheid heeft de lockdown verlengd tot en met 9 februari 2021

De contactberoepen, waartoe wij ook worden gerekend,  blijven gesloten. Uitzondering wordt gemaakt voor de (para-) medische contactberoepen. De overheid heeft een lijst gepubliceerd van beroepen die daartoe behoren. Frustrerend genoeg staan wij niet op deze lijst. Dit betekent dat we onze praktijken hebben moeten sluiten.

De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie is zeer actief  geweest om de minister van volksgezondheid ervan te overtuigen dat ook onze zorg voor vele mensen noodzakelijk is. Helaas is dat, ondanks een met grote meerderheid door de Tweede Kamer aanvaarde motie, niet gelukt. Dat betekent dat we definitief niet eerder onze patienten mogen behandelen.

Had u een afspraak, dan ontvangt u van ons een afzegging in uw mail (check uw spamfilter). Wilt u even kort reageren zodat we weten dat u de afzegging heeft gezien?

Maakt u bij voorkeur ONLINE zelf alvast een nieuwe afspraak voor na de lockdown.

Hebt u specifieke vragen of wilt u overleggen met ons, laat het ons weten. Dan nemen we contact met u op.

COVID maatregelen

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM met betrekking tot COVID in onze praktijk.

Vanaf 1 oktober geldt landelijk het dringend advies om mondkapjes te dragen tijdens een bezoek aan contactberoepen als een osteopathie-praktijk. Daarom vragen wij patiënten om een mondkapje te dragen in onze praktijk.

Meer informatie over de COVID maatregelen vindt u hier.

Afspraak maken

  • Online (bij voorkeur):  u kunt zelf uw afspraak inplannen in de online agenda
  • Telefonisch: u krijgt een telefonist(e) van telefoondienst Telecount aan de telefoon via wie u een afspraak kunt maken. Zij kunnen geen vakinhoudelijke vragen beantwoorden.
  • Specifieke vragen: Heeft u specifieke inhoudelijke vragen, wilt u meer gedetailleerde informatie of wilt u persoonlijk met Geert Achterkamp of Mayk Egbers overleggen, geeft u dit dan aan bij de telefoniste. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.  U kunt ook een e-mail sturen naar info@osteopathie-lochem.nl met het verzoek u te bellen.

Eigen risico osteopathie

Een osteopatische behandeling is niet verzekerd in de basisverzekering en wordt daarom niet verrekend met het wettelijk eigen risico van € 385,-.

Verzekering

Op de Zorgverzekeringwijzer staan de vergoedingen osteopathie van alle verzekeringen vermeld. Hier kunt u beoordelen of uw aanvullende verzekering (nog) voldoet. In het najaar worden de aanpassingen voor het volgende jaar weergegeven.

Privacystatement

Lees hier meer over ons AVG Privacybeleid.