Coronavirus > PRAKTIJK TIJDELIJK GESLOTEN

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus is de praktijk vanaf 23 maart tot in ieder geval 6 april gesloten. U kunt afspraken maken via het onlinesysteem en via de telefoniste. Wanneer u specifieke vragen heeft kunt u ons mailen. We mailen u terug of bellen u zonodig voor advies.

 

Wij zijn verhuisd!

Vanaf augustus 2019 is de praktijk gevestigd in Paramedisch Centrum de Brug in Lochem.

Ons adres is:

OSTEOPATHIE  LOCHEM
Paramedisch Centrum de Brug

Leichelweg 4
7241 CV Lochem
Tel. 0573 25 33 16

De praktijk is te bereiken via de zij-ingang van het gebouw, op de lange zijde. U vindt ons op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Voor een uitgebreide routebeschrijving klikt u hier.

 

Afspraak maken

  • Online:  u kunt zelf uw afspraak inplannen in de online agenda
  • Telefonisch: u krijgt een telefonist(e) van telefoondienst Telecount aan de telefoon via wie u een afspraak kunt maken. Zij kunnen geen vakinhoudelijke vragen beantwoorden.
  • Specifieke vragen: Heeft u specifieke inhoudelijke vragen, wilt u meer gedetailleerde informatie of wilt u persoonlijk met Geert Achterkamp of Mayk Egbers overleggen, geeft u dit dan aan bij de telefoniste. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@osteopathie-lochem.nl met het verzoek u te bellen.

 

Eigen risico osteopathie

Een osteopatische behandeling is niet verzekerd in de basisverzekering en wordt daarom niet verrekend met het wettelijk eigen risico (€ 385,- in 2019).

 

Verzekering

Op de Zorgverzekeringwijzer staan de vergoedingen osteopathie van alle verzekeringen vermeld. Hier kunt u beoordelen of uw aanvullende verzekering (nog) voldoet. In het najaar worden de aanpassingen voor het volgende jaar weergegeven.

 

Training ‘Mijn lichaam als workmate en ik’ nu ook in onze praktijk.

In deze intensieve training van 4 donderdag avonden ontdek je antwoorden op de vragen over de onderliggende factoren van jouw lichamelijke klachten en de invloed op jouw persoonlijk welbevinden, zoals stress op je werk of in je relaties.

Je krijgt concrete handvatten om deze specifieke stress te herkennen en te verminderen en blijvend beter om te gaan met jouw lichaam.
De training, die in Zwolle al een paar jaar gegeven wordt, blijkt bij te dragen aan echte transformatie van (vaak oude) negatieve patronen in ontspanning, gevoelens van vrijheid en betere relaties.
De training wordt gegeven door Jeanette H. Reitsma, coachingpraktijk Stromen
Zie voor meer informatie: www.coachingstromen.nl/agenda en de flyers in onze praktijk.

 

Privacystatement

Lees hier meer over ons AVG Privacybeleid.