Praktijk moeilijk bereikbaar t/m 23 juli

Vanwege de reconstructie van de Haalmansweg (waaraan PMC de Brug ligt) is ook onze praktijk moeilijker bereikbaar. De parkeerplaatsen voor de praktijk zijn bereikbaar via de Larenseweg (route staat aangegeven), doordat het eenrichtingsverkeer tijdelijk is opgeheven. Ook aan de Larenseweg zijn een aantal parkeerplaatsen. U kunt wel te voet langs de werkzaamheden.  Makkelijker is te parkeren bij de Aldi aan de Hanzeweg 17.  U loopt dan (in nog geen 5 minuten) via het bruggetje over de Berkel (Haalmansweg) naar de praktijk.

COVID maatregelen

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM met betrekking tot COVID in onze praktijk.

Vanaf maart geldt landelijk de verplichting om mondkapjes te dragen tijdens een bezoek aan contactberoepen als een osteopathie-praktijk. Daarom vragen wij patiënten om een mondkapje te dragen in onze praktijk.

Afspraak maken

  • Online (bij voorkeur):  u kunt zelf uw afspraak inplannen in de online agenda
  • Telefonisch: u krijgt een telefonist(e) van telefoondienst Telecount aan de telefoon via wie u een afspraak kunt maken. Zij kunnen geen vakinhoudelijke vragen beantwoorden.
  • Specifieke vragen: Heeft u specifieke inhoudelijke vragen, wilt u meer gedetailleerde informatie of wilt u persoonlijk met Geert Achterkamp of Mayk Egbers overleggen, geeft u dit dan aan bij de telefoniste. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.  U kunt ook een e-mail sturen naar info@osteopathie-lochem.nl met het verzoek u te bellen.

Eigen risico osteopathie

Een osteopatische behandeling is niet verzekerd in de basisverzekering en wordt daarom niet verrekend met het wettelijk eigen risico van € 385,-.

Verzekering

Op de Zorgverzekeringwijzer staan de vergoedingen osteopathie van alle verzekeringen vermeld. Hier kunt u beoordelen of uw aanvullende verzekering (nog) voldoet. In het najaar worden de aanpassingen voor het volgende jaar weergegeven.

Privacystatement

Lees hier meer over ons AVG Privacybeleid.