De praktijk is vanaf woensdag 3 maart weer geopend!

Maakt u bij voorkeur ONLINE zelf alvast een nieuwe afspraak.  

Doordat we zo lang gesloten zijn geweest, komt er een vloedgolf van aanvragen voor een afspraak op ons af. We rekenen op uw begrip dat we onmogelijk iedereen op korte termijn kunnen zien, maar doen uiteraard ons uiterste best u zo snel mogelijk te helpen.

COVID maatregelen

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM met betrekking tot COVID in onze praktijk.

Vanaf 1 oktober geldt landelijk het dringend advies om mondkapjes te dragen tijdens een bezoek aan contactberoepen als een osteopathie-praktijk. Daarom vragen wij patiënten om een mondkapje te dragen in onze praktijk.

Meer informatie over de COVID maatregelen vindt u hier.

Afspraak maken

  • Online (bij voorkeur):  u kunt zelf uw afspraak inplannen in de online agenda
  • Telefonisch: u krijgt een telefonist(e) van telefoondienst Telecount aan de telefoon via wie u een afspraak kunt maken. Zij kunnen geen vakinhoudelijke vragen beantwoorden.
  • Specifieke vragen: Heeft u specifieke inhoudelijke vragen, wilt u meer gedetailleerde informatie of wilt u persoonlijk met Geert Achterkamp of Mayk Egbers overleggen, geeft u dit dan aan bij de telefoniste. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.  U kunt ook een e-mail sturen naar info@osteopathie-lochem.nl met het verzoek u te bellen.

Eigen risico osteopathie

Een osteopatische behandeling is niet verzekerd in de basisverzekering en wordt daarom niet verrekend met het wettelijk eigen risico van € 385,-.

Verzekering

Op de Zorgverzekeringwijzer staan de vergoedingen osteopathie van alle verzekeringen vermeld. Hier kunt u beoordelen of uw aanvullende verzekering (nog) voldoet. In het najaar worden de aanpassingen voor het volgende jaar weergegeven.

Privacystatement

Lees hier meer over ons AVG Privacybeleid.