Afrit Lochem A1 afgesloten

Van 31 augustus tot en met 11 oktober zijn de op- en afritten van de A1 naar Lochem afgesloten.  Vanaf Deventer rijdt u het beste via Epse-Harfsen-Laren naar Lochem, vanaf de richting Almelo-Hengelo neemt u de afslag Markelo en rijdt vervolgens naar Lochem.

COVID maatregelen

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM met betrekking tot COVID in onze praktijk.

Vanaf 1 oktober geldt landelijk het dringend advies om mondkapjes te dragen op bij contactberoepen als de een osteopathie-praktijk. Daarom vragen wij patienten om een mondkapje te dragen in onze praktijk.

Afspraak maken

  • Online (bij voorkeur):  u kunt zelf uw afspraak inplannen in de online agenda
  • Telefonisch: u krijgt een telefonist(e) van telefoondienst Telecount aan de telefoon via wie u een afspraak kunt maken. Zij kunnen geen vakinhoudelijke vragen beantwoorden.
  • Specifieke vragen: Heeft u specifieke inhoudelijke vragen, wilt u meer gedetailleerde informatie of wilt u persoonlijk met Geert Achterkamp of Mayk Egbers overleggen, geeft u dit dan aan bij de telefoniste. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.  U kunt ook een e-mail sturen naar info@osteopathie-lochem.nl met het verzoek u te bellen.

Eigen risico osteopathie

Een osteopatische behandeling is niet verzekerd in de basisverzekering en wordt daarom niet verrekend met het wettelijk eigen risico van € 385,-.

Verzekering

Op de Zorgverzekeringwijzer staan de vergoedingen osteopathie van alle verzekeringen vermeld. Hier kunt u beoordelen of uw aanvullende verzekering (nog) voldoet. In het najaar worden de aanpassingen voor het volgende jaar weergegeven.

Privacystatement

Lees hier meer over ons AVG Privacybeleid.