OSTEOPATHIE LOCHEM

Paramedisch Centrum de Brug
Leichelweg 4, 7241 CV  Lochem

BEL ONS

0573 253 316

Vanuit de richting Barchem komt u Lochem binnen via de Barchemseweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechts, op de eerste rotonde (bij Albert Heijn) gaat u links. Na 850 m (na Tankstation Peut) gaat u rechts de Haalmansweg in. Dan links de Leichelweg in; de ingang van de praktijk is nu direct rechts.

Vanuit de richting Laren neemt u de afslag Lochem, net na de brug over het Twentekanaal. Dan de derde weg links, net voor Tankstation Peut (Haalmansweg).  Vervolgens links de Leichelweg in’de ingang van de praktijk is nu direct rechts.

Vanuit de richting Zutphen neemt u de afslag Lochem. Dan de derde weg links, net voor Tankstation Peut (Haalmansweg).  Vervolgens links de Leichelweg in; de ingang van de praktijk is nu direct rechts.

Vanuit de richting Goor rijdt u Lochem binnen en gaat bij de tweede rotonde (bij Albert Heijn) rechts.  Na 850 m (na Tankstation Peut) gaat u rechts de Haalmansweg in. Dan links de Leichelweg in; de ingang van de praktijk is nu direct rechts.

U kunt parkeren voor het pand.

De praktijk is te bereiken via de zij-ingang van het gebouw, op de lange zijde. U vindt ons op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig.